Over ons

ASSURANTIEKANTOOR SPRENGER is een professionele onafhankelijk assurantiekantoor welke adviseert en bemiddelt bij de totstandkoming van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, beleggingen en financieringen.

Onafhankelijk , wat wil dat zeggen? Dat betekent dat er geen bindingen zijn met de instelling en maatschappijen waarmee zaken wordt gedaan. Dit is voor onze relaties een zekerheid van een objectief advies! Voor sommige adviezen krijgt van ons een factuur daar wij niet meer door de maatschappij hiervoor worden betaald.

Het bedrijf is in 1930 ontstaan. Dhr. A.H. Hofman, grootvader van Coos Sprenger, is toen begonnen met het verkopen van verzekeringen. In 1952 is H.M. Sprenger, vader van Coos Sprenger, voor "De Centrale verzekeringen" gaan werken. In 1972 heeft zijn dochter, G.J.L. Sprenger-Hofman, het bedrijf van haar vader A.H. Hofman overgenomen.

Coos Sprenger neemt in 1987 de kantoren over en maakt het tot een geheel, het hedendaagse ASSURANTIEKANTOOR SPRENGER.

Vanaf 1987 tot 2003 was het kantoor gevestigd op de Ermerikstraat 18 te Maastricht. In 2003 zijn we verhuisd naar de Cantecleerstraat 105 gelegen in het winkelcentrum Malpertuis te Maastricht.